esmaspäev, 8. veebruar 2010

Stiilne sõbrapäeva klassiõhtu

Tänase klassiõhtu teemaks oli SÕBRAPÄEV popis stiilis. Iga laps mõtestas enda jaoks lahti, mis on tema arvates pop. Tore, et mõni oli enda väimuse popiks tegemisel kõvasti vaeva näinud ning nägi välja nagu väike superstaar või modell.
Kõik lapsed olid oma lauad püüdlikult kaunistanud, kuid mõnel oli lauakujundamine õnnestunud paremini ja kõik oli rohkem läbi mõeldud ning ühtlasi lähtutud sõbrapäeva teemast. Ei puudunud isegi roosid, küünlad, kaunid linikud ning nõud.




* Salajases hääletuses valiti kõige stiilsemalt kujundatud laua võitjateks laudkond nr 1 (ELLo, KARINA, JÜRGEN, STEN, JOOSEP).

Oma ilusa lauakujunduse eest pälvis kiituse ka CHRISTYNA.

* Kõige stiilsemaks tüdrukuks valiti KARINA. Võrdselt hääli said ka ELLO, KEIDI ja CHRISTYNA. Poistest valiti kõige stiilsemaks ülekaalukalt TAAVI.

* Oma teadmisi ja nutikust sai proovile panna viktoriinis. Kokku oli neli võistkonda.

* Viktoriinis saavutas
I koha võistkond "Mõmmid" (PILLE, KEIDI, ANDI) 33 p.
II koha võistkond "Popid sõbrad" (ELLO, KARINA, JÜRGEN, JOOSEP, STEN) 27,5 p.
III koha võistkond "Känkstad" (ANNALIISA, CHRISTYNA, RASMUS, JANNO MARTIN) 25 p.
* Klassiõhtu lõpus mängisime toredaid seltskondlikke mänge. Mängudes tulid võitjateks JOOSEP, RASMUS, JÜRGEN, SAMUEL, KARL. (Pildilt puudub Raasmus, kes tõttas jalgpalli trenni)
* Klassiõhtu oli hoogne, lõbus ja meeldis lastele. Juba tehti ettepanek teha uus klassiõhtu. Ehk veerandi lõpus teemegi kui häid mõtteid tuleb.

Kommentaare ei ole: