laupäev, 13. november 2010

Poiste päev

Reedel toimus meil koolis poiste päev. Teise tunni ajal kogunesime võimlasse. Õpetaja Eha oli meie jaoks välja mõelnud lustakad võistlused. Kõigepealt võtsid poisid kõik rivisse. Tüdrukud olid rõdul kaasa elamas.

Rivistusel selgus, et meie klassis on teiste klassidega võrreldes kõige rohkem poisse ja kõige vähem tüdrukuid =) . Seetõttu pidime oma klassist loovutama kolm poissi teiste klasside võistkondadesse.
Esimene teatevõistlus seisnes hästi suurte jalanõudega jooksmises.


Seejärel tuli joosta lips kaelas ja lips järgmisele võistlejale kiirelt edasi anda. Nendes kahes võistlusel võiduõnn meile ei naeratanud.


Järgmiseks ülesandeks oli saalihoki kepiga palli juhtimine, kusjuures tee peal tuli kahest väravast ka pall läbi lüüa. Selle võistluse me tänu osavatele mängijatele ka võitsime.


Pärast võistlusi ootas klassis tüdrukute poolt kaetud laud. Tüdrukud olid palju vaeva näinud ning meil oli laual pizzapirukas, viineripirukad, küpsisetort, küpsised ja puuviljavaagen ning palju-palju limonaadi.


Julgemad poisid proovisid, mis tunne on olla isa ja beebit süles hoida. Peab mainima, et mitte kõik poisid veel ei julenud nii vastutusrikasse rolli sisse elada.




Seejärel mängisime igasuguseid toredaid mänge: "Pikka nina", "Sea saba", "Vihjemängu" jne.


Poiste päev oli lahe ja lõbus ja nüüd jääme põnevusega ootame tüdrukute päeva (naistepäeval).

Kommentaare ei ole: